Selecteer een pagina

Opdrachten

Diensten, programma’s en projecten

Noem hem een consultant, adviseur of programmamanager: ’t maakt Ton niet uit.
Wat hij doet? Hij combineert zijn financiële expertise met zijn talent voor verandermanagement.

Duurzaam veranderen

Het klinkt zo mooi: duurzaam veranderen. En dat is ’t ook, als het lukt. Waar we beginnen? Met goed luisteren. Naar ieders wensen en ideeën, en ook naar ieders bezwaren. En dan? Dan brengen we samen in kaart hoe we vooruit kunnen. Hoe komen we bij die stip aan de horizon?

  • Welke stappen moeten daarvoor worden gezet?
  • Welke partijen moeten erbij worden betrokken?
  • En vooral: hoe zorgen we dat het geen eenmalig kunstje is, maar structureel voor verandering zorgt?

Immers, de stip op de horizon zal altijd zijn dat de boer een goed belegde boterham heeft, dat het landschap optimaal benut wordt en dat de natuur op waarde geschat wordt.   

Diensten

  • Advies & Coaching
  • Interimmanagement
  • Omgevingsmanagement
  • Programmamanagement
  • Projectmanagement
  • Procesbegeleiding

Voor wie?

Boeren, agrariërs & ondernemers

Van akkerbouwer tot kaasboer: alle agrariërs staan voor grote beslissingen. En de materie is complex. Ton spreekt zowel de taal van de boeren als de taal van de commercie en de politiek. Daarom is hij de aangewezen persoon om de kluwen informatie te ontrafelen. En om concreet te maken hoe duurzame verandering gerealiseerd kan worden.

Overheden & maatschappelijke organisaties

Provincies, gemeenten, stichtingen en uiteenlopende andere organisaties: stuk voor stuk druk met een integrale aanpak van gebiedsontwikkeling. Maar hoe geven we echt richting in en aan die bureaucratie? Hoe komen we tot doelgerichte actie met die integrale visie die iedereen zo graag noemt? Simpel. Stap voor stap. Geen eindeloze discussie voeren maar vanuit strategie kijken naar wat er wel kan. En dat dan ook doen.

Projectontwikkelaars & commerciële partijen

Natuur en landschap bieden volop meerwaarde. Ook voor projectontwikkelaars en commerciële belanghebbenden. Natuurlijk vergt dit soms wat omdenken, maar Ton is de aangewezen persoon om partijen van dit sociaal, natuurlijk en economisch kapitaal te overtuigen.

Aanbevelingen

Welke aanbevelingen krijgt Ton van met wie hij al gewerkt heeft? Lees ’t hier en bekijk ook Ton’s profiel op LinkedIn.

Aanbevelingen-LinkedIn_TondeGans

Bastiaan van Wieringen
Pact3D Ontwikkeling

“Ton’s kracht schuilt in zijn flexibiliteit. Wat dat concreet betekent? Dat ’t niet uitmaakt of je hem bij een college van bestuur aan tafel zet of in een boerenkeuken. Op beide plekken voelt hij zich thuis.”

Els Möhle
Directeur Ruimte
Gemeente Zoeterwoude

“Ton staat open voor de ontwikkelingen in de maatschappij en de vernieuwing die dit met zich meebrengt. Hij is een innemend mens, strateeg en verbinder tussen politiek en uitvoering.”

Ad van den Berg
ParkTrust B.V.

“Het is snel en makkelijk schakelen met Ton. Het maakt daarbij niet uit of het om een concrete vraag gaat, of een strategisch vraagstuk. Zijn belangstelling voor ondernemen/ondernemers zorgt voor een actieve instelling.”

wat er wél kan.