CDA Leeskring gaat van start

Op woensdag 25 november a.s. organiseert de Scholingscommissie in samenwerking met de CDA Bestuurdersvereniging Zuid-Holland een CDA Leeskring. Tijdens deze avond staat ‘Lang leve het verschil, weg met de fragmentatie’ centraal. Deze publicatie van het Wetenschappelijk Instituut is geschreven door drs. Rien Fraanje. Rien zal die avond aanwezig zijn, ons meenemen door de hoofdlijnen van deze studie over ‘het sociale vraagstuk van deze tijd’ en vervolgens meedoen aan het gesprek.  De tekst van het rapport is hier te vinden.

Achtergrond CDA Leeskring
Vanuit diverse geledingen van het CDA verschijnen met regelmaat publicaties, bijvoorbeeld studies van het Wetenschappelijk Instituut. Als bestuurder heb je niet echt de tijd om deze publicaties rustig te bestuderen, laat staan om je af te vragen wat de inhoud voor je dagelijkse praktijk kan betekenen. De CDA Leeskring beoogt om voorafgaand aan de bijeenkomst de publicatie te lezen, om vervolgens tijdens de bijeenkomst zelf samen met collega-bestuurders deze publicaties te bespreken.

Meer informatie over de eerste CDA Leeskring op woensdag 25 november tref je hier aan.

 

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.