Poort Groene Hart Zoeterwoude steeds leuker!

De Poort Groene Hart Zoeterwoude wordt steeds steeds leuker.

In de afgelopen periode is hard gewerkt aan een interactieve kaart, die te vinden is op deze site. Via je smartphone of tablet kun je de streek ontdekken.

De kaart geeft de verschillende fiets- en wandelknooppunten weer. Ook is via de interactieve kaart toeristische informatie te krijgen.

Kaasboeren op de route zijn te herkennen aan foto’s die op hun erf geplaatst zijn. Op die foto’s zit ook een QR-code. Door deze code te lezen met je smartphone kun je een kijkje nemen in de betreffende boerderij.

Ook op deze manier is Poort Groene Hart (Recreatief Transferium) ‘een prima start voor een dag plezier in de polders.’

Recreatief Transferium

Het Recreatief Transferium, zoals de Poort Groene Hart Zoeterwoude oorspronkelijk heette, wordt steeds leuker. Een belangrijke bijdrage aan de hierboven geschetste interactieve kaart heeft Gemma Breedijk van Boer en Goed geleverd. In samenwerking met ondermeer de gemeente is op het terrein van Poort Groene Hart zelf is sinds kort ook een ontdekkingspad voor kinderen te vinden. En ook voor goede Zwitserse wandelschoenen (Kyboot) kun je er sinds kort terecht. Leuk om te melden is dat het eerste verkoopadres van deze wandelschoenen in Nederland is.

Via http://www.poortgroenehart.nl zijn alle ondernemers te vinden die er nu gevestigd zijn.

 

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *