Bijen en biodiversiteit (3) – Nieuwsbrief Bijenlandschap

Vandaag verscheen weer een nieuwsbrief van het Bijenlandschap. Groene Cirkel Bijenlandschap verzorgt regelmatig een nieuwsbrief. Eén van de onderdelen van deze Groene Cirkel is immers bewustwording.

De nieuwsbrief brengt je op de hoogte van activiteiten, die plaatsvinden, geeft tips wat je zelf kunt doen ten gunste van de bij etc. Je kunt je abonneren via www.bijenlandschap.nl. Onder aan de genoemde site kun je je aanmelden; ook oudere nieuwsbrieven zijn hier te raadplegen.

Waarom de bij?

Over het hoe en waarom van het belang van aandacht voor de bij en Groene Cirkel Bijenlandschap schreef ik eerder deze blog. Aandacht voor de bij is tevens aandacht voor biodiversiteit. Daarover gaat mijn volgende blog.

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *