Debatavond Landelijk Gebied Zoeterwoude

Op donderdagavond 16 februari vond in De Meester een debatavond plaats over het Landelijk Gebied Zoeterwoude.

Tijdens die debatavond, waar zo’n 150 personen aanwezig waren, werden de resultaten gepresenteerd van de inloopmiddagen- en avonden die eerder hadden plaatsgevonden.

De vraag die zowel bij de inloop als de debatavond centraal stond, was: Hoe zien inwoners, agrariërs, ondernemers en belangenorganisaties de toekomst van ons multifunctionele landelijk gebied? De presentatie van die avond is terug te vinden op de website van Gemeente Zoeterwoude.

Tijdens de avond kwamen de grotere thema’s, zoals die ook in ‘Hart van Holland. Regionale Agenda voor een Omgevingsvisie 2040’ benoemd worden aan de orde. Als je over ‘Het Hart van Holland’ meer wilt meten, klik dan hier.

Terugkijken?

Van deze avond is op diverse manieren verslag gedaan. Zo stond er in het Leids Nieuwsblad en het Leidsch Dagblad een reportage.

Door Marieke van de Betekenaar is een verslag van de avond getekend. Die vind je hieronder.

En last but not least: Door Beelding Media Producties is een video gemaakt van de avond; klik hier.  De opbrengst van onder andere deze avond wordt meegenomen in het op te stellen Omgevingsplan. Het omgevingsplan zal te zijner tijd, als de Omgevingswet wordt ingevoerd, het bestemmingsplan vervangen. Over het vervolg word je op de hoogte gehouden. Ook bij dat vervolg is meedenken en -praten nuttig en nodig!

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *