Economie, Zoeterwoude

Zoeterwoude en Economie071 – interview

Zoeterwoude werkt al een aantal jaren met 5 andere gemeenten, ondernemers en onderwijs samen binnen Economie071. Projecten die onder de vlag van Economie071 worden uitgevoerd zijn bijvoorbeeld de retailvisie, het recent gestarte Expat Centre Leiden, en HUBspot, Centrum voor Innovatie en Ondernemerschap.

In mijn functie als stuurgroeplid van Economie71 en wethouder Economie van Zoeterwoude ben ik geïnterviewd. Dit interview is onderdeel van een reeks interviews met alle stuurgroepleden van Economie071. Onder de titel ‘Verwevenheid van stad en land maakt de Leidse Regio aantrekkelijk’ is dat interview onder andere op de website van Economie071 te vinden. Klik hier. De foto’s bij het interview zijn gemaakt door dorpsgenoot Mike van Bemmelen.

Ik ben benieuwd naar reacties en/of opmerkingen.

 

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *