Wonen en Zoeterwoude

Het thema Wonen staat op dit moment in het middelpunt van de belangstelling in Zoeterwoude. En terecht.

Eerder schreef ik al een blog over de woonvisie waar we in Zoeterwoude mee bezig zijn. Binnenkort, op maandag 21 september, wordt een eerste concept door de klankbordgroep besproken. Deze concepttekst is te vinden op de site van de Gemeente Zoeterwoude. Thema’s die in de woonvisie aandacht krijgen zijn: betaalbaarheid, leefbaarheid in de kernen, wonen met zorg en kansen voor nieuwe woonvormen.

CDA Zoeterwoude organiseerde op woensdag 10 september een avond in De Eendenkooi rond de prikkelende vraag: ‘Bouwen, de oplossing van alle problemen?’. Een impressie van de avond vindt u hier.

Deze week (van 14 tot en met 19 september) is door Rijnhart Wonen gedoopt tot de Week van het Wonen. Diverse activiteiten worden georganiseerd. In Zoeterwoude wordt op donderdag 17 september, in samenwerking met Progressief Zoeterwoude een avond georganiseerd die gaat over de nieuwe Woningwet, betaalbaarheid etc.

Ook u kunt uw bijdrage leveren, onder andere door tijdens de bijeenkomst van 21 september uw reactie op de concepttekst van de woonvisie te geven. Zie www.zoeterwoude.nl voor meer informatie.

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.