Hoe ziet u Zoeterwoude in 2040?

foto flyerHoe ziet Zoeterwoude en de Leidse regio er uit over 25 jaar? De gemeente Zoeterwoude is samen met omliggende gemeenten aan de slag met Omgevingsvisie 2040. In een eerder blog schreef ik hier al over.

Hoe kan Zoeterwoude duurzamer worden? Hoe kan Zoeterwoude haar groene en agrarische karakter behouden zonder geweld te doen aan belangen van agrariërs, bewoners en belangenverenigingen? En hoe om te gaan met tegenstellingen daartussen?

Hoe kijkt u hiertegen aan? Heeft u daar ideeën bij? Of zijn er volgens u andere thema’s van belang? Er zijn verschillende manieren om dat te laten weten. U kunt de online enquete invullen. Op zaterdag 2 mei ben ik, samen met enkele medewerkers van de gemeente, op diverse plaatsen in het dorp te vinden. Op de website van de gemeente kunt u de exacte tijden en locaties terugvinden.

Huis aan huis is deze flyer verspreid. Ook daarin staat meer informatie. Via o.a. Facebook, de gemeenteberichten in het Leids Nieuwsblad en Twitter wordt u op de hoogte gehouden over het vervolg.

Delen:

One Reply to “Hoe ziet u Zoeterwoude in 2040?”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.