25 september 2020
Cultuur Erfgoed Zoeterwoude

Oud Zoeterwoude 45 jaar

suetan fotoStichting Oud Zoeterwoude bestaat 45 jaar. Suetan, het lijfblad van de stichting, verschijnt in full-colour en in geheel nieuwe lay-out. Uiteraard wordt er in het recent verschenen nummer aandacht besteed aan het 45-jarig bestaan.  Ook het thema ’70 jaar na de bevrijding’ ontbreekt niet.

Eerder dit jaar zijn aan de website van Oud Zoeterwoude foto- en bidprentbeeldbanken toegevoegd. Fijn om te zien hoe de stichting geworteld is in de Zoeterwoudse gemeenschap,  leeft en zich verder ontwikkelt!

Wist u trouwens dat er ook een Zoeterwouds dialect is? Voor een artikel over het Oud-Zoeterwouds doet één van de redacteuren een oproep om in gesprek te komen met Zoeterwoudenaren, die het dialect spreken. Uiteindelijk zal dat mogelijk uitmonden in een Zoeterwouds woordenboek.  Als u nog geen donateur bent, is dit misschien één van de redenen om dat nu te worden. Als cadeautje aan de 45-jarige!

Delen:

Similar Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *