CDA Zoeterwoude organiseert avond over waterschapsverkiezingen

Op woensdag 18 maart vinden, gelijktijdig met de verkiezingen voor de Provinciale Staten, de waterschapsverkiezingen plaats. CDA Zoeterwoude organiseert over de waterschappen op dinsdag 24 februari aanstaande een bijeenkomst.

Thema, dat tijdens deze bijeenkomst centraal staat, is: De waterschapsverkieizingen: Wat moeten we ermee, wat kunnen we ermee? Een bijdrage aan de avond zal onder andere geleverd worden door de CDA-lijsttrekker voor de Provinciale Staten van Zuid-Holland, Adri Bom-Lemstra. Zij is op dit moment hoogheemraad bij het Hoogheemraadschap van Delfland.

Meer informatie over deze vrij toegankelijke avond vindt u in de uitnodiging .

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *