Serious Ambtenaar: de opdrachten zijn bekend

LogoSerious Request 2014 in Haarlem is alweer verleden tijd. Serious Ambtenaar leverde een mooie financiële bijdrage. En de inspanningen van Serious Ambtenaar zijn nog niet afgelopen. Eerder deze week zijn de verschillende opdrachten online geplaatst, die op 20 en 27 maart worden uitgevoerd. De opzet van Serious Ambtenaar is enerzijds dat er geld wordt ingezameld door het aanbieden van opdrachten door ondermeer gemeenten en provincies, anderzijds kun je een bijdrage leveren door aan de slag te gaan met één van die opdrachten. Naast een bijdrage voor het goede doel (het tegengaan van seksueel geweld bij meisjes en vrouwen in conflictgebieden) delen deelnemers hun kennis, doen ze ervaringen op, en bouwen ze aan hun netwerk.

Uiteraard doe ik zelf ook mee. Het was overigens lastig om uit de veelheid van leuke opdrachten een keuze te maken, maar ook dat is gelukt. Vanwege het succes van de actie zijn vrijwilligers (ambtenaren, bestuurders, raadsleden, maar ook anderen) overigens nog steeds welkom!

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *