Dorpskern Zoeterwoude – Woningbouw voor starters

Met de nieuwbouwplannen van Van Wijnen voor de voormalige Bakker Blok-locatie wordt een volgende stap gezet in de ontwikkeling van de Dorpskern Zoeterwoude. Van Wijnen gaat op deze locatie 15 sociale huurappartementen realiseren voor Rijnhart Wonen. De woningcorporatie gaat voor de verhuur zorg dragen.

Het oorspronkelijke plan bevatte 10 sociale huurwoningen en op de begane grond een commerciële ruimte. Bij de huidige plannen gaat het om 15 sociale huurwoningen. Deze ontwikkeling biedt een mooie kans voor starters. De 1- en 2-kamerappartementen zijn daar immers uitermate geschikt voor. Het realiseren van betaalbare woonruimte voor starters staat hoog op de agenda van Zoeterwoude. Dit project levert daar een prachtige bijdrage aan.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen in de Dorpskern? Laat het ons weten. U krijgt dan de nieuwsbrief toegestuurd.

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.