De Buren 6 jaar

de buren 6 jaarDe Buren bestond op 11 november 6 jaar. Dat was op een dinsdag, de dag waarop ook altijd de collegevergadering plaatsvindt. Als voltallig college zijn we in een ingelaste pauze van onze vergadering langsgeweest om te feliciteren.

 

Zes jaar oud worden is geen bijzondere leeftijd; we wilden als college op deze wijze onze waardering laten zien voor een initiatief als dat van De Buren.

De Buren is inmiddels een niet meer weg te denken ontmoetingsplaats, die geheel gerund wordt door vrijwilligers. Zoeterwoudenaren ontmoeten elkaar daar, geheel vrijblijvend, onder het genot van een kop koffie of thee. Voor en door bezoekers worden er ook regelmatig activiteiten ontplooid.

Zo wordt er computeradvies gegeven, worden er postzegels gespaard voor Swetterhage en wordt er eens in de veertien dagen samen gezongen en muziek gemaakt. Gezien de functie die De Buren vervult wens ik ze nog veel verjaardagen toe!

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *